Introductie

Wanneer uw organisatie gebruik maakt van Multi Site Monitor (MSM) is data nodig van bedrijven welke die delen met uw organisatie. Om een bedrijf haar data te laten delen met uw organisatie dienen onderstaande stappen gevolgd te worden.

Hoe data te delen

Het bedrijf dient in te loggen op MyAgroVision en dient dan op het schild icoon te klikken, deze is te vinden in de linkerhoek van het scherm, hieronder aangegeven met de rode pijl.

De volgende stap is door op de plus button te klikken (hieronder aangegeven), daarna kan de klant kiezen welke permissie er gedeeld mag worden met uw organisatie.

Selecteer "Zeugen data" en klik op op ''Volgende''.

Selecteer een organisatie en klik op "volgende" (het is mogelijk om te zoeken op bedrijfsnaam)

Klik op ''Zeugen technisch'' en dan op ''opslaan''

Wanneer de klant de stappen heeft doorlopen, dan is de data gedeeld met uw organisatie en is de klant zichtbaar in uw MSM.

U kan altijd de gegeven permissie(s) controleren en verwijderen waar gewenst. Dit kunt u doen door op het account te klikken, dan wordt de permissie getoond die is gedeeld met dat account. Hieronder aangegeven met de rode pijl.

Nadat u op de ''zeugen technisch' knop heeft geklikt, komt er een bevestigingsvraag of u de permissie wilt intrekken. Wanneer u op ''Ok'' klikt dan wordt de permissie ingetrokken en is de data niet langer gedeeld met de gekozen organisatie.

De organisatie verdwijnt dan ook uit de lijst met verleende permissies.

Mocht de varkenshouder nog geen My AgroVision account hebben, dan vindt u hieronder de link naar het stappenplan hoe een account aan te maken.

Opstarthandleiding MyAgroVision