Opsætning af datadeling

Log ind i PigVision og fra hovedskærmen klikker du på MyAgroVision knappen i nederste højre hjørne. Denne er vist med pilen på billedet herunder:

Et nyt vindue åbnes, her kan du logge ind med dit brugernavn og dit kodeord til MyAgroVision. Hvis du ikke allerede har sådan en bruger skal du oprette denne. En guide til dette findes her: Opret en MyAgroVision konto

Efter du har logget ind ser du samme vindue som vises herunder. Klik på knappen ud for Analytics reporting AgroVision så den bliver grøn. Denne er vist med den røde pil på billedet herunder. Herefter kan du lukke vinduet.

Dit data vil nu blive sendt efterfølgende nat. Her kan du finde en guide til opstart i MyAgroVision: Guide til opstart i MyAgroVision