Introduktion
För att sända data från PigVision till MyAgroVision behöver några inställningar göras. Följ instruktionerna nedan.

Inställningar för sändning av data

Logga in på PigVision och klicka på MyAgrovision-knappen längst ner i det högra hörnet. Se röd pil på bilden nedan.

En bild som visar text, skärmbild, programvara, Datorikon

Automatiskt genererad beskrivning

Du kommer nu se fönstret nedan. Logga in med ditt användarnamn och lösenord till MyAgroVision. Om du inte redan har skapat ett MyAgroVision-konto, följ stegen i instruktionen här: Skapa ett MyAgroVision-konto.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, design

Automatisk genereret beskrivelse

När du har loggat in kommer du se fönstret nedan. Bocka för “Analytics Reporting AgroVision“ enligt nedan så att den blir grön för att aktivera dataöverföring. Därefter kan du stänga fönstret.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, software, Computerikon

Automatisk genereret beskrivelse

Din data kommer nu att sändas från PigVision till MyAgroVision. Återgå till Kom igång med MyAgroVision för att göra färdigt inställningarna.