Inleiding

Om te beginnen met MyAgroVision moet u verbinding maken en gegevens van uw management programma doorsturen naar MyAgrovision. In de onderstaande beschrijving leert u hoe u gegevens in MyAgroVision kunt krijgen om later de rapporten "Operationele Monitor" en Dekgroep Monitor" te gebruiken (zonder extra kosten). Daarnaast kunt u ook uw data delen met derden.

Data versturen naar MyAgroVision

Onderstaand ziet u per programma hoe u de connectie maakt met MyAgroVision en de data doorstuurt.

Insturen data vanuit PigManager Everywhere: Data insturen van PigManager Everywhere naar MyAgroVision

Insturen data vanuit FARM Everywhere: Data insturen van FARM Everywhere naar MyAgroVision

Insturen data vanuit CERES Online: Data insturen van CERES Online naar MyAgroVision

U heeft met bovenstaande stap er voor gezorgd dat u een MyAgroVision account heeft en dat u data instuurt naar MyAgroVision. De data wordt nu de komende nacht verwerkt en daarna kunt u gebruik gaan maken van de rapporten . U doet dit door in te loggen in MyAgroVision.com

Als u ingelogd zit in MyAgroVision dan ziet u links bovenin een pagina genaamd "Rapportage", hier ziet u de voor u beschikbare rapporten. De eerste is de "Operationele Monitor".

Om de opstart te voltooien, dient u te controleren of de instellingen uit het rapport correct zijn. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om te zien of de instellingen correct zijn.

- Cyclus type hier heeft u de keuze tussen Cyclus en Worp.

- Week formaat hier heeft u de keuze tussen ISO en US.

Als u de instellingen hebt gecontroleerd en deze kloppen dan mag u op "OK" klikken. U kunt nu de "Operationele Monitor"  nu gaan gebruiken. Houd er rekening mee dat het rapport elke dag 's nachts wordt ververst.

Hoe gebruikt u de rapporten?

Wilt u weten hoe de Operationele Monitor, bekijk dan de instructievideo: Instructie video Operationele Monitor