Introduktion
För att komma igång med MyAgroVision måste du ansluta och sända data från PigVision till MyAgrovision. Instruktionen nedan går igenom hur du får data till MyAgroVision. När du anslutit till MyAgroVision och godkänt sändning av data från PigVision får du automatiskt tillgång till rapporterna Kontrollpanel och Betäckningsgrupp överblick, samt Resultat Suggor. Du kan även välja att dela din data med tredje part.

Sänd data till MyAgroVision

Klicka på länken nedan för att göra inställningar för att sända data från PigVision till MyAgroVision.

Sänd data från PigVision: Sända data från PigVision till MyAgroVision

När du genomfört steget ovan så har du säkerställt att du har ett MyAgroVision-konto och att data sänds dit. Datan bearbetas över natten och dagen efter finns den tillgänglig i rapporterna och för delning till tredje part om du vill det. Du kommer åt rapporterna genom att logga in på MyAgroVision.com
När du är inloggad på MyAgroVision så hittar du sidan som heter Rapporter till höger på skärmen. Genom att klicka på ikonen kommer du till en sida med dina tillgängliga rapporter. Den första heter Kontrollpanel.

För att bli färdig med inställningarna behöver du kontrollera att dina inställningar för rapporterna är korrekta. Klicka på kugghjulet uppe i högra hörnet.

- Intervalltyp kann du välja mellan Kull och Intervall.

- Veckoformat kan du välja ISO eller US.

När du har kontrollerat att dina inställningar är som du önskar så klickar du på "OK“. Du kann nu börja använda rapporterna. Ha i åtanke att datan uppdateras varje natt.

Hur använder du rapporterna?

Om du vill lära dig hur du använder rapporterna så kann du titta på de tillgängliga instruktionsfilmerna (obs på engelska): Instruction Video Operational Monitor och Instruction Video Service Group Monitor