Wanneer u MyAgroVision wilt gaan gebruiken, moet u een MyAgroVision-account aanmaken. In MyAgroVision heeft u toegang tot interactieve rapportages zoals Operationele Monitor, Service Groep Monitor, Zeugen dashboard, Standaard rapport vleesvarkens, Slachtanalyse en Multi Site Monitor.

Aanmaken van een MyAgroVision account

• Klik op "Aanmelden als nieuwe gebruiker", zoals in rood aangeven in de afbeelding hieronder.

• Er wordt een nieuw scherm getoond. Hier moet u uw e-mailadres invullen en vervolgens een zelfgekozen wachtwoord. Er zijn verschillende criteria waaraan uw wachtwoord moet voldoen. U kunt zien wanneer hieraan is voldaan als er een groen vinkje achter de criteria verschijnt.

• Als u alle velden gevuld heeft en alle zijn goed bevonden dan klikt u op “Nieuwe gebruiker aanmaken”.

• U ontvangt dan een activatiemail met een link. Druk op "Activeer" uw account is nu geactiveerd. Ontvangt u deze link niet binnen 5 minuten, controleer dan uw spam mail.

• Uw MyAgroVision account is nu aangemaakt en gereed voor gebruik. Ga naar MyAgroVision en ga de opties gebruiken.