När du vill börja använda MyAgroVision så behöver du skapa ett MyAgroVision-konto. I MyAgroVision får du tillgång till interaktiva rapporter så som Kontrollpanelen och Betäckningsgrupp överblick.

Skapa ett MyAgroVision-konto

• Gå till MyAgrovision
  • Klicka på "Registrera ny användare", se röd pil i bild nedan.

En bild som visar text, skärmbild, Teckensnitt, design

Automatiskt genererad beskrivning

• Ett nytt fönster kommer att visas. Här registrerar du din e-post och valfritt lösenord. Lösenordet behöver uppfylla vissa kriterier. När kriterierna är uppfyllda kommer en grön bock dyka upp bredvid kriteriet.

En bild som visar text, skärmbild, Teckensnitt, nummer

Automatiskt genererad beskrivning

• När du fyllt i alla rutor och ditt lösenord uppfyller samtliga kriterier kan du klicka på “Registrera ny användare".

• Du kommer att få ett bekräftelsemail med en länk. Klicka på "Aktivera" och ditt konto är nu aktiverat och färdigt. Om du inte fått något bekräftelsemail inom 5min, titta så det inte hamnat i skräppost.

En bild som visar text, skärmbild, Teckensnitt

Automatiskt genererad beskrivning

• Ditt MyAgroVision-konto är nu skapat och redo att användas. Gå till MyAgroVision och börja använda dina interaktiva rapporter.