Introduktion

For at komme i gang med at bruge MSM (Multi Site Monitor) så skal du gennemgå forskellige steps inden, først skal du oprette en bruger og så hente data inden du kan bruge MSM. Det første step er at få data ind i MSM, dette kan både være data fra din egen besætning, men også data fra kunders besætninger. Når der er data inde i MSM, så kan du begynde at bruge værktøjet.

Opret en MyAgroVision konto

Hvis du ikke har en MyAgroVision konto skal denne oprettes. Klik på linket herunder for at finde en guide til hvordan denne oprettes. Hvis du allerede har en konto skal du logge ind på My.agrovision.com med dine login-oplysninger.

Send data til Multi Site Monitor

Når du har oprettet en MyAgroVision konto og logget ind med dine login-oplysninger skal der sendes data til MSM så dette kan bruges i analyserne.

Data skal sendes til MyAgroVision og dermed får besætningen også adgang til ProduktionsMonitor og LøbeGruppeMonitor. Klik på linket herunder for at se hvordan dette gøres:

Når besætningens data er i MyAgroVision skal der gives tilladelse til, at en tredje part har adgang til data. Klik på linket herunder for at se hvordan dette gøres:

Tilføj medarbejdere og del besætningernes data med dem

Når en besætning deler data med en virksomhed i MSM er det kun virksomhedsbrugeren der har adgang til data. Det er muligt at oprette medarbejdere i MSM og dele data fra specifikke besætninger med medarbejderne. Se hvordan dette gøres ved at klikke på linket herunder:

Opsætning af Pigs Monitor

I Pigs Monitor finder du forskellige indstillinger, som kan udvide din brug af MSM. Du kan opsætte benchmarks, egenskaber, mål og meget mere. Få mere information om hvordan dette gøres her:

Brug af Multi Site Monitor

Når alle steps ovenover er klaret, kan du nu begynde at arbejde med MSM. Klik på linket herunder for at finde en guide til hvordan du kommer i gang med dette: