Jotta pääset alkuun MSM (Multi Site Monitori), tulee aluksi tehdä muutamat asetukset kuntoon.

Jos sinulla ei ole MyAgroVision-tiliä vielä, sinun tulee luoda uusi tili.

Mene www.myagrovision.com ja klikkaa "Rekisteröi uusi käyttäjä". Jos sinulla jo on tili, niin kirjaudu MyAgroVisioniin tunnuksillasi.

Kun olet luonut MyAgroVision-tilin ja kirjautunut sisään sinun tulee tuoda data sisään analysoidaksesi sitä. Miten tämä onnistuu?

• Tilan, jonka haluat nähdä MSM:ssa, tulee olla myös kirjautuneena MyAgroVisioniin. Tila saa itselleen myös raportteja MyAgroVisionissa, kuten Operatiivinen monitori ja Siemennysryhmä monitori.
  • Kun tilan data on MyAgroVisionissa heidän tulee antaa organisaatiollesi luvat osiossa Käyttöoikeudet.

Oheisen linkin kautta pääset näkemään miten saat datasi tuotua MyAgroVisioniin ja miten MyAgroVision tili luodaan.

->ohjekirja-operatiivinen-monitori

Alla olevan linkin kautta pääset taas antamaan käyttöoikeuksia kolmansille osapuolille.

->Miten antaa luvat kolmannelle osapuolelle?

Kun kaikki nämä askeleet on suoritettu pääset käyttämään MSM emakot raporttia. Alla oleva video esittelee MSM emakot raporttia

-> MSM