Inleiding

Om aan de slag te gaan met de Multi Site Monitor (MSM) moet je bepaalde stappen doorlopen. Een van de eerste stappen is gegevens in MSM krijgen. Dit kunnen gegevens zijn van uw eigen bedrijf of gegevens van klanten. Als de gegevens binnen verwerkt zijn kunt u aan de slag met MSM.

Maak een MyAgroVision account aan

Als u geen MyAgroVision account heeft, moet u er een aanmaken. Om een MyAgroVision-account aan te maken, klikt u op de onderstaande link en volgt u de stappen in de handleiding. Als u al een MyAgroVision account heeft, log dan in met uw inloggegevens.

Hoe krijgt u data in Multi Site Monitor?

Wanneer u uw MyAgrovision-account heeft aangemaakt en bent ingelogd, moet u gegevens in MSM importeren om analyses uit te voeren. Hoe gaat u dat bereiken?

Het bedrijf dat u in MSM wilt zien, moet zijn data insturen naar MyAgroVision. Dat geeft het bedrijf ook het voordeel van twee andere rapporten, namelijk de Operationele Monitor en de Dekgroep Monitor. Klik op onderstaande link om de gegevens in MyAgroVision te krijgen.

Wanneer de bedrijfsgegevens in MyAgroVision staan, moet het toegang verlenen aan een derde partij via permissies in zijn/haar MyAgroVision account. Klik op onderstaande link en volg de stappen om gegevens te delen met een derde partij.

Werknemers toevoegen en bedrijfsgegevens delen

Het bedrijf/gegevens zijn zichtbaar in MyAgroVision, deze is alleen beschikbaar voor het hoofdaccount van de organisatie. Het doel is om ook data te delen met medewerkers zodat zij MSM kunnen gaan gebruiken. Hoe u medewerkers toevoegt en toegang geeft tot de gegevens van specifieke bedrijven kunt u vinden door op onderstaande link te klikken. Hier vind u de volledige beschrijving om dit in te stellen.

Instellen van de Varkensmonitor

Als u het volledige potentieel van MSM Zeugen wilt benutten, stel dan de "Pigs monitor" in voordat u MSM Zeugen gaat gebruiken. De instellingen in de Pigs monitor is de plek waar u benchmarks, kenmerken, streefwaarden en uw styling vastlegt.

Werken met Multi Site Monitor

Als alle bovenstaande stappen zijn doorlopen, kunt u de MSM gaan gebruiken. Klik dan op "Hoe te werken met MSM Zeugen" en maak kennis met MSM.